Societatea noastra este specializata in procedeul de sudura in argon in industria alimentara, frigotehnica, chimica.
Obiectivul societatii este acela de a oferi clientilor servicii cu multe avantaje: personal cu experienta, garantia unor lucrari executate la un nivel profesional si intotdeauna calitate superioara si un pret corect. Ne dorim sa mentinem un raport pret-calitate avantajos, sa aratam ca ne pasa de nevoile clientilor nostri si sa mentinem pasul tehnologia de ultima generatie.

Rezultatele la care speram sa ajungem sunt:

  • Clienti multumiti de calitatea serviciilor, asigurand astfel o crestere a portofoliului, astfel, in timp, sa crestem numarul personalului prin angajarea de forta de munca calificata si cu experienta in domeniu.
  • Folosirea aparaturii pentru sudura in argon de ultima generatie va fi un alt punct forte al cresterii.


Clientii carora ne adresam in mod special sunt cei din industria Frigotehnica.
Prorefrigeration este una dintre aceste campanii care activeaza la nivel national, fiind specializat in proiectare, comercializare si executie a echipamentelor folosind agenti frigorifici fluorurati.
O alta campanie cu care avem in desfasurare discutii pentru o viitoare colaborare este unul din lidereri nationali din industria frigotehnicii comerciale si industriale si cu recunoastere europeana in piata solutiilor de refrigerare, cu proiecte internationale in 40 de tari.


Societatea isi desfasoara activitatea cu urmatoarele: debitarea tevilor conform planului de executie, polizarea la luciu metalic si sanfrenare a pieselor care urmeaza a fi sudate prin procedeul de sudare conform clasificatiei 141, COR 721208 cu arc electric cu electrod infuzibil in mediu de gaz protector a doua imbinari metalice nedemontabile din categoria BW (a tevilor cap la cap) a materialelor din urmatoarea categorie: hotel-carbon, inox inoxidabil (304, 308, 316, 321, 347). Executia sudarii se face conform fisei tehnice de sudura (BWPS) elaborarea de catre institutiile care se ocupa de omologare, autorizare a societatilor si a persoanelor cu calificare in domeniul sudarii a instalatiilor sub presiune care intra sub jurisdictia acestora.

Contacteaza-ne!

Trimite
Suna acum!